سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بی سروسامان


یه مداحی زیبا به مناسبت ماه رمضان که خیلی جالبه پیشنهاد می کنم گوش کنید.
دریافت فایل صوتی
مستقیم
حجم:2،642مگابایت
سلامتی آقا امام زمان(عج)وامام خامنه ای صلوات


[ چهارشنبه 90/5/12 ] [ 12:5 صبح ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]


[ سه شنبه 90/5/11 ] [ 9:59 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]
 

ای خدا مرا در این روز برای برکات سحرها بیدار و متنبه ساز و دلم را به روشنی انوار سحر منور کن ....

بیانات ارزشمند و نورانی آیت الله مجتهدی تهرانی (ره)

حجم : 1،569 مگابایت | فرمت mp3

لینک دانلود : صوتی | تصویری 

برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) صلوات


[ سه شنبه 90/5/11 ] [ 8:13 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]
 

فعل مرا دیدی ولی چیزی نگفتی، از ما تبسم از تو لطف و دست‌گیری، آقا همان آقا، گدا مثل همیشه .....

درد دلی با خداوند ستار العیوب با صدای حاج منصور ارضی

حجم : 2،715 مگابایت | فرمت wmv 

لینک دانلود : مستقیم

 برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) صلوات


[ سه شنبه 90/5/11 ] [ 8:2 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]
 

دعای زیبای " ربــنــا " با صدای قاری نوجوان کشورمان سید علیرضا موسوی

نفر نخست مسابقات قرائت قرآن کریم.

حجم : 3،981 مگابایت | فرمت wmv

لینک دانلود : تصویری | صوتی 

برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) صلوات


[ سه شنبه 90/5/11 ] [ 7:50 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]
 

آشنایی با شخصیت ضد دینی اوشو یکی از بنیانگذاران عرفان های جعلی

و نوظهور در دنیا و آشنایی با برخی اعتقادات خاص و وهم انگیز او .

حجم : 5،182 مگابایت | فرمت wmv

لینک دانلود : مستقیم

برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) صلوات


[ سه شنبه 90/5/11 ] [ 7:45 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

 

"حسنی مبارک" فرعون مخلوع مصر در حالی در دانشکده پلیس محاکمه می‌شود که قفسی از میله‌های فولادی و فنس‌های آهنی برای وی آماده کرده‌اند.
به گزارش مشرق به نقل از فارس، قرار است اولین جلسه محاکمه حسنی مبارک و دو پسرش علاء و جمال و وزیر داخلی‌اش روز چهارشنبه در دانشکده پلیس قاهره برگزار شود.
مصری‌ها برای محاکمه این افراد در دانشکده پلیس یک قفس با میله‌های فولادی و فنس‌های آهنی درست کرده‌اند و محوطه دانشکده را نیز با میله‌های آهنی به چند قسمت تقسیم کرده‌اند.

رئیس جمهوری سابق مصر و دو فرزند وی به صدور فرمان شلیک به سوی تظاهرکنندگان مخالف رژیم در جریان تظاهرات مردمی علیه حکومت حسنی مبارک متهم هستند.

بر اساس گزارش کمیسیون تحقیق حوادث مصر، در خشونت‌های دولتی علیه تظاهرکنندگان مخالف رژیم سابق مصر بیش از 800 تن از معترضان کشته شدند.

به گفته مقامات قضایی مصر، در صورتی که اثبات شود حسنی مبارک دستور شلیک به سوی معترضان را صادره کرده وی به اعدام محکوم خواهد شد.

تصاویر ارسالی، محلی است که حسنی مبارک و دو فرزندش در آن محاکمه خواهند شد که یکی از خواسته‌های اصلی انقلابیون مصری است. 

 



 

 

 

 

 
 


[ سه شنبه 90/5/11 ] [ 7:10 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

پایگاه اطلاع‌رسانی حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای در نظر دارد در ایام ماه مبارک رمضان، به صورت روزانه گفتار و توصیه‌هایی اخلاقی از رهبر معظم انقلاب را منتشر کند. این رهنمودها تحت عنوان «سی روز، سی گفتار» و در سحرگاه ایام ماه مبارک بر روی خروجی سایت قرار خواهد گرفت. روز اول: «معراج مهمان»
http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif  فرصت عروج
مسأله اساسى در باب ماه رمضان، این است که بشر -که در میان انواع عوامل و موجبات غفلت از خدا و از راه او محاصره شده و انگیزه‌هاى گوناگون، او را به‌سمت پایین و تنزل و سقوط مى‌کشاند- فرصتى پیدا کند که در آن بتواند روح را -که روح انسان و باطن بشر، به عروج و اعتلا تمایل دارد- به سمت عروج و اعتلا سوق دهد و به خدا تقرب جوید و به اخلاق الهى، تخلق پیدا کند. ماه رمضان، چنین فرصتى است.

البته غیر از ماه رمضان، فرصت‌هاى دیگرى هم هست. مثلاً همین نمازهاى پنج‌گانه، فرصت‌هایى است که ما مى‌توانیم با استفاده از آن‌ها عروج کنیم؛ خودمان را اصلاح نماییم و زنگارها و پوسیدگی‌ها و غفلت‌ها و بیماری‌هاى معنوى را از خودمان دور کنیم. نماز، فرصت بسیار خوبى است. شما اگر امتحان نکرده‌اید -که قاعدتاً امتحان کرده‌اید و إن‌شاءاللَّه عمل دائمى شما، همین‌طور باشد- امتحان کنید. توجه بکنید که در حال نماز، اگر متوجه خودتان و کارى که از شما سر مى‌زند باشید، قطعاً بعد از نمازِ شما، با قبل از نمازِ شما متفاوت خواهد بود. شرطش همین است که توجه کنید در حال نماز، مشغول چه کارى هستید.

بهترش این است که اذکار نماز را بفهمید؛ کارِ بسیار آسانى است. نباید بگوییم که ما فارسى‌زبانیم و نمى‌توانیم عبارات عربى را بفهمیم. مجموع عباراتى که در نماز خوانده مى‌شود -از اول تا به آخر- یاد گرفتن آن براى آدم‌هاى متوسط، یک ساعت هم کار ندارد؛ خیلى آسان است. کتاب‌هایى هم نوشته شده که این‌ها را ترجمه کرده‌اند. اگر به معانى توجه کنید و بفهمید که مضمون این کلمات چیست و در آن‌ها تدبر کنید، البته بهتر است. اگر این مقدار هم ممکن نشد، حداقل وقتى در حال سجده‌اید، بدانید که با خدا حرف مى‌زنید؛ وقتى در حال رکوعید، بدانید که پروردگار عالم را تعظیم مى‌کنید؛ وقتى در حال قرائت و ذکر هستید، بدانید که با چه کسى حرف مى‌زنید. نفس همین توجه، مهم است.

اگر این توجه حاصل بشود و یاد خدا در نماز تأمین گردد -که «و لذکراللَّه اکبر»- این نماز براى شما «معراج‌المؤمن» خواهد بود و شما را عروج خواهد داد. عروج، همین است که شما در باطن خودتان، صفا و لطافت و نورانیت بیشترى را بعد از نماز احساس مى‌کنید.

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif  دوره بازیابی و بازسازی
انواع عبادات، فرصت‌هایى براى ما هستند؛ لیکن ماه رمضان، یک فرصت استثنایى در دوران سال است. در این سى روز یا بیست و نه روز به‌طور مداوم، غیر از نمازهاى موظف پنج‌گانه و نوافلى که همیشه انسان مى‌تواند آن‌ها را بخواند، دعاهایى هست که توجه به آن دعاها و خواندنشان، انسان را نورانیت مضاعفى مى‌بخشد. این دعاها را در اختیار ما گذاشته‌اند. کیفیت حرف زدن و مناجات کردن با خدا را به ما یاد داده‌اند. معین کرده‌اند که چه حرف‌هایى را مى‌شود با خدا زد. بعضى از این جملاتِ ادعیه مأثوره از ائمه علیهم‌السّلام هست که اگر این‌ها نبود، آدم نمى‌توانست خودش تشخیص بدهد که مى‌شود با خدا با این زبان حرف زد و این‌طور از خدا خواست و التماس کرد.

علاوه بر این‌ها، همین نفس روزه ماه رمضان است که یک زمینه روحانیت و نورانیت براى روزه‌دار مى‌باشد و او را براى کسب فیوضات الهى، آماده مى‌کند. این، مجموعه ماه رمضان، با نماز و با وظایف مقرره همیشگى و با روزه و با دعاهایش است که اگر شما به این‌ها توجه کنید و تلاوت قرآن را هم به آن اضافه نمایید -که گفته‌اند ماه رمضان، بهار قرآن است- یک دوره‌ى بازسازى و بازیابى و نجات خود از پوسیدگی‌ها و فسادها و امثال این‌ها خواهد بود؛ دوره خیلى مغتنمى است. اصل قضیه این است که ما بتوانیم در ماه رمضان، این سیرِ الى‌اللَّه را بکنیم و مى‌شود.

گاهى که پس از پایان ماه رمضان، خدمت امام رضوان‌اللَّه تعالى‌علیه مى‌رسیدم، برایم محسوس بود که ایشان نورانی‌تر شده‌اند و حرف زدن و نگاه و اشاره و حرکت دست و اظهارنظرشان، با قبل از ماه رمضان فرق کرده است. دوره ماه رمضان، براى یک انسان مؤمن و والا، این‌طورى است. آن‌قدر به او و به قلب و باطنش، نورانیت مى‌بخشد که انسان این را در مشاهده حضورى او حس مى‌کند و از حرف‌زدنش مى‌فهمد که نورانی‌تر شده است. بندگان خدا همین‌طورند. ما باید از این فرصت، خیلى استفاده کنیم.

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif  دوری از گناه
براى نزدیکى به خدا، اصل قضیه، ترک گناهان است. انجام مستحبات و نوافل و توسلات و دعا و بقیه امور، فرع است. اصل قضیه، این است که انسان از صدور گناه و خلاف از خود، مانع بشود. این، همان تقوا را مى‌طلبد. تقوا و پرهیزگارى، مهمترین -یا بگوییم اوّلی‌ترین- مظهرى است که وجود انسان باید داشته باشد. همین است که مانع از گناه انسان مى‌شود. گناه نمى‌گذارد که انسان، حتّى خود را به لبه دریاى عظیم مغفرت الهى برساند و از آن استفاده کند. گناه نمى‌گذارد که ما حال دعا و توجه پیدا کنیم. گناه نمى‌گذارد که ما به فکر بازنگرى و بازسازى خودمان بیفتیم. کوشش بکنیم از گناه فاصله بگیریم. این، شرط اول قضیه است.

البته گناهان مختلفند؛ گناه‌هاى گوناگونِ فردى و اجتماعى، گناه‌هایى که به‌وسیله دست یا چشم یا زبان و از طرق گوناگون حاصل مى‌شود. براى افراد مسلمان، شاید گناهان، مخفى نباشد و مى‌دانند که چه چیزى گناه است. آن کسى که دعا هم مى‌خواند، مستحبات را هم انجام مى‌دهد، وظایف شرعیش را هم انجام مى‌دهد؛ اما در کنار آن‌ها، از گناه هم اجتناب ندارد، مثل آن کسى است که در حال سرماخوردگى و تب، هم داروهایى را که ضد سرماخوردگى است و شفابخش است، مى‌خورد و هم از غذاهایى که براى سرماخوردگى مضر است، استفاده مى‌کند. معلوم است که آن داروها، اثر نخواهد کرد. معلوم است که اگر آدم بیمار، آن غذایى که براى او مضر است، آن عملى که براى او زیان‌آور است، به آن‌ها ارتکاب بکند، براى او، دارو اثرى نخواهد کرد.

باید زمینه استفاده از رحمت و مغفرت و افاضات معنوى الهى را آماده کرد و آن، با ترک گناه است. لذا شما در دعاى کمیل مى‌بینید که امیرالمؤمنین علیه‌الصّلاة والسّلام مى‌فرماید: «اللّهم اغفر لى الذّنوب الّتى تحبس الدّعاء» یعنى خدایا! آن گناهانى که دعاى مرا حبس خواهد کرد، آن‌ها را بیامرز. گناهان، مانع از اجابت دعا مى‌شود. در همین شب‌ها و سحرها، در دعاى شریف ابوحمزه مى‌خوانید: «فرّق بینى و بین ذنبى المانع لى من لزوم طاعتک». خدایا! میان من و گناهم فاصله بینداز؛ آن گناهى که مانع از انجام وظایفم مى‌شود و باعث مى‌گردد که نتوانم خودم را به تو نزدیک کنم. اصل قضیه، مسأله ترک گناه است.

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif  گناه در نظام اسلامی و نظام طاغوتی
مهمترین حُسن یک نظام و حکومت اسلامى در این است که فضا را، فضاى گناه‌آلود نمى‌کند. در نظام‌هاى طاغوتى، فضا گناه‌آلود است. اگر انسان هم بخواهد گناه نکند، گویى براى او میسور نیست و همه‌چیز، انسان را به طرف گناه سوق مى‌دهد. در نظام اسلامى، این‌طور نیست. در نظام اسلامى، فضا گناه‌آلود نیست. گناهکار هست، در سطوح مختلف و در مشاغل متعدد هم هست، با اختیارات گوناگون هم هست -نه این‌که نیست- اما گناه، ممکن است فقط جاذبه شخصى داشته باشد؛ یعنى هوى‌ و هوس انسان، او را به طرف گناه بکشاند. این نظام، غیر از نظام طاغوتى و شیطانى است که گناه، معیار پیشرفت اجتماعى هم است! در نظام اسلامى، گناه نه فقط معیار پیشرفت نیست، بلکه ضد پیشرفت و ضد ارزش و معیار تنزل است.

گناه از هر کسى که صادر بشود، نباید گفت چون این شخص انجام مى‌دهد، پس اشکالى ندارد، یا لابد اشکالى ندارد. نه، گناه را بایستى شناخت و گناهکار را به‌وسیله‌ى گناه باید شناخت. هر کسى گناه را انجام داد، گناهکار است؛ هر که مى‌خواهد باشد. این تصور غلط است که ما بگوییم چون فلانى این کار را مى‌کند، لابد اشکالى ندارد که مى‌کند؛ اگر اشکال داشت، که نمى‌کرد. البته حمل بر صحت، ایرادى ندارد؛ بلکه خوب و مستحسن است. در کار همه مؤمنین، انسان باید حمل بر صحت بکند. تا آن‌جایى که ممکن است، نباید حمل بر فساد کرد؛ اما وقتى یک عملِ خلافِ بیّن و واضح از کسى سر زد، هیچ تفاوت نمى‌کند که این کس، چه کسى باشد. هر کسى باشد، گناه، گناه است؛ بلکه وقتى افراد ممتاز گناه را انجام بدهند، جرم گناه در آن افراد، بیشتر هم خواهد بود.

بنابراین، اصل قضیه، اجتناب از گناه است که باید سعى کنیم در این ماه رمضان، إن‌شاءاللَّه با تمرین و حدیث نفس و ریاضت، گناه را از خودمان دور کنیم. اگر گناه از ما دور شد، آن‌وقت راه براى عروج و پرواز در ملکوت آسمان‌ها ممکن خواهد شد و انسان خواهد توانست، آن سیرِ معنوى و الهى و آن طیرانِ معین‌شده براى انسان را انجام بدهد؛ اما با سنگینى بار گناه، چنین چیزى ممکن نیست. این ماه رمضان، فرصت خوبى براى دور شدن از گناه است.
سخنرانى در دیدار با مردم در روز یازدهم ماه مبارک رمضان؛ 18/01/69

 


[ سه شنبه 90/5/11 ] [ 12:55 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

با تلاش سربازان گمنام امام زمان(عج) در استان آذربایجان غربی، تیم ترویستی 7 نفره ای که از سوی گروهک پژاک به ایران اعزام شده بود، منهدم شد.

به گزارش فرهنگ نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران یک مقام آگاهاعلام کرد: با تلاش سربازان گمنام حضرت بقیه الله (عج) در اداره کل اطلاعات استان آذربایجان غربی، یک تیم تروریستی گروهک پژاک در عملیات ویژه اطلاعاتی عملیاتی منهدم شد.

این تیم تروریستی که از خاک عراق برای اقدامات متعدد تروریستی به خاک کشورمان اعزام شده بودند، در یک تیم 7 نفره سازماندهی شده بود که با عکس العمل سریع و قاطع دستگاه امنیتی در نخستین ساعات بامداد امروز در یک عملیات ویژه، 3 نفر از آنان به هلاکت رسیده و 4 نفر دیگر دستگیر شدند.

از این تیم تروریستی مقادیری سلاح و مهمات، اسناد درون گروهی و طرح های تروریستی کشف شده است.

سرکرده این تیم تروریستی فردی از اهالی ترکیه بوده که در سالهای گذشته جنایات متعددی را علیه شهروندان مناطق مرزی کشورمان مرتکب شده بود. از جمله اقدامات این تروریست، ترور یکی از روحانیون و فردی به نام شمس الدین بوران بوده است.

این تیم تروریستی از سوی سرکردگان گروهک قصد داشتند سلسله اقدامات خرابکارانه ای را در منطقه عملیاتی کنند که از جمله آنها انفجار 7 مرداد سال جاری در خط لوله گاز صادراتی ایران به ترکیه در منطقه مرزی بازرگان بود که با تلاش مامورین محلی این آتش سوزی در مراحل اولیه مهار و کنترل شد.

این ضربه مهلک بر پیکر نیمه جان گروهک تروریستی پژاک که از سوی حامیان خارجی خود تجهیز شده بودند، از ساعات اولیه صبح امروز بهت شدیدی در اردوگاه این گروهک تروریستی و حامیانش به وجود آورده است.

[ دوشنبه 90/5/10 ] [ 7:9 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]

فرهنگ نیوز به نقل از598: جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با صدور اطلاعیه‌ای از ملت شریف و نوعدوست ایران اسلامی برای کمک به مردم نیازمند کشور سومالی دعوت کرد.

در این اطلاعیه آمده است: در آستانه ماه مبارک رمضان که شمیم قدوم پدریتیمان و محب نیازمندان امیرمومنان حضرت علی (ع) در دل‌ها جاری می‌شود و طنین جود و سخاوت فرزند کریمش حضرت امام حسن مجتبی (ع)‌ در قلوب نیکوکاران به صدا می‌آید، مردم کشور سومالی به دلیل شیوع قحطی شدید مواد غذایی با خطر گرسنگی و بحران انسانی مواجه شده‌اند.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: لذا با عنایت به تاکیدات مقام معظم رهبری ( مدظله العالی )‌، جمعیت هلال احمر آماده جمع آوری کمک‌های نقدی ملت نوعدوست ایران اسلامی برای مردم نیازمند سومالی است و بدین منظور مردم نیکوکار کشورمان می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به شماره حساب 99999 جمعیت هلال احمر نزد بانک ملی ایران شعبه مرکزی قابل پرداخت در سراسر کشور واریز کنند و از اجر معنوی این عمل خیر بهره‌مند شوند.

جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران به زودی دومین محموله کمک‌های انساندوستانه خود را شامل مواد غذایی و اقلام بهداشتی به کشور سومالی ارسال می‌کند.


[ دوشنبه 90/5/10 ] [ 7:3 عصر ] [ کربلایی جواد ] [ نظر ]
<   <<   11   12   13   14   15   >>   >
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب


بازدید امروز: 214
بازدید دیروز: 346
کل بازدیدها: 19809109

طلایه دار